forghely/vissza
forghely/fej_txt
Tekintsen másképpen forgalomba helyezési ügyintéző partnerére!

Mi jut eszébe a forgalomba helyezési ügyintézőről?

Egyedül dolgozik, jó kapcsolatai vannak az okmányirodában, felveszi a dokumentumokat és a készpénzt, majd elíntézi a rendszámot, az átírást?
A Cardeon forgalomba helyezési megoldása megváltoztatja a korábbi sztereotípiát.
A Cardeon forgalomba helyezési munkatársai valós vállalkozási keretek között, jól megszervezett folyamatok mentén végzik a Kormányhivatalokban az ügyintézést, munkájukat Magyarországon egyedülálló módon webes forgalombahelyezési szoftver támogatja.
Professzionális dokumentumkezelés
forghely/kck_k_1
Webes rendszerünk minden típusú forgalomba helyezési megbízás esetén ellenőrző listával segíti a megfelelő okmányok összeállítását, ezzel csökkentve a hiányos dokumentu mokból adódó késlekedést, többletmunkát. A rendszer teljesen kiváltja a jelenleg kézzel kitöltendő dokumentumokat, értékesítő munkatársának a jövőben nem kell nyilatkozatok, nyomtatványok, csekkek manuális kiállításával foglalkoznia.
Készpénzkímélő megoldás
forghely/kck_k_2
Nálunk minden díjat és illetéket átutalással fizethet meg, így Önöknél nincs szükség drága és munkaigényes készpénzes tranzakciók kezelésére.
Pontos, áttekinthető elszámolások
forghely/kck_k_3
Rendszerünkből olyan részletességű és minőségű elszámolást biztosítunk, amely akár közvetlenül az ügyfélnek is átadható. Megoldásunkkal a korábbi megrendelések részletes adatai és elszámolásai is bármikor egyszerűen előkereshetőek. Többet nem jelent gondot megkeresni, hogy melyik autóra, milyen jogcímeken kellett illetékeket fizetni és az illetékek megfizetése hogyan történt meg..
Flotta átadások támogatása
forghely/kck_k_4
Ne fájjon a feje a flották gyors és pontos forgalomba helyezése miatt! Elektronikus megoldásunkra és robusztus adminisztrációs hátterünkre támaszkodva nem jelent gondot egyszerre több tucat gépjármű felrendszámozása sem.
Minőségbiztosítás
forghely/kck_k_5
Képzett munkatársainka forgalomba helyezéshez szükséges dokumentumokat a Kormány hivatalok részére történő beadás előtt, a kiadott okmányokat pedig a kiváltás után részletesen ellenőrzik, így az esetleges beadási és Okmányirodai hibák a lehető leggyorsabban kiderülnek, lehetőséget adva az azonnali korrekcióra.
Stabil háttér
forghely/kck_k_6
Cégünk több mint száz gépjárműkereskedőnek kínál évek óta magas színvonalú, hiánypótló szolgáltatásokat. Dinamikusan bővülő ügyfélkörünk és eddigi sikereink garanciát jelentenek a minőségi kiszolgálásra.
forghely/ne_fajjon_txt
A forgalombahelyezés folyamata
1. A kereskedő / ügyintéző megadja a webes rendszerünkön az ügyintézéshez minimálisan szükséges adatokat.

2. Az adott típusú ügyintézéshez a rendszer megadja az ellenőrző listát, ami alapján a kereskedő / gyintéző összeállítja a szükséges dokumetumokat.

3. A rendszer megadja az ügyintézéshez kapcsolódóan fizetendő díjak és illetékek összegét.

4. A kereskedő átutalja a megadott díjakat a számlánkra.

5. A megrendelés éjszakáján felvesszük az ősszekészített dokumentumokat.

6. Ellenőrizzük, hogy minden szükséges dokumentum rendelkezésre áll-e az ügyintézéshez.
7. Az ellenőrzött igényléseket beadjuk a Kormányhivatalba, illetve átvesszük az elkészült rendszámokat és forgalmi engedélyeket.

8. Az elkészült anyagokat kiszállítás előtt tartalmilag leellenorizzük.

9. A megrendelés másnapján, éjjel kiszállítjuk az elkészült anyagokat.

10. A rendszámmal és forgalmi engedéllyel együtt előkészítve átadjuk azokat a dokumentumokat, melyekkel a kereskedő/ügyintéző el tud számolni az ügyféllel.

11. Webes rendszerünk folyószámla funkciójában minden egyedi ügyintézésre teljesített Cardeon fizetések illetve kereskedői utalások nyomon követhetőek.
A szolgáltatás árazása
Önálló forgalomba helyezési ügyintézés forghely/arazas_bckg_fehercsik forghely/arazas_bckg_feketecsik
3.990 Ft+ÁFA éjszakai gyűjtéssel
(1.600 Ft+ÁFA/szállítás) és kiszállítással
Együttes regadó és forgalomba helyezés
4.990 Ft+ÁFA* éjszakai gyűjtéssel
(1.600 Ft+ÁFA/szállítás) és kiszállítással
*+ regisztrációs adó banki tranzakciós díj, ami
a regisztrációs adó összegének 1,4 ezreléke.
Referenciák
Szolgáltatásunkat hat éve üzemeltetjük, hálózatokban már több, mint
25.000 ügyintézést végeztünk el.
Ügyfeleink:
forghely/negyzet
Renault, Dacia, Citroen, Peugeot, Fiat, Lancia, Alfa Romeo, Ford, Stb...